Rottinkitähti, Hervanta

Rottinki on sademetsien nopeasti uusiutuva luonnonvara. Kurssilla tutustutaan rottinkiin materiaalina ja sen käsittelyyn ja käyttöön punonnassa. Punominen on helppoa ja mukavaa, koska rottinki on aina tasalaatuista. Mallina olevan tähden voi tehdä yksi tai kaksivärisenä.

Kurssi kokoontuu torstaina 7.12. klo 17.00-19.15.

Kurssimaksu on 36€ ja Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan, arviolta n 12 €. 

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla.

Lisätietoja saat sähköpostitse hervanta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6658.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere