Suomen Kädentaidot

Ryhmämatka Suomen Kädentaidot -messuille

Suosittu ryhmämatka Suomen Kädentaidot -messuille tulee taas!

Järjestämme ryhmämatkan messuille Porista ja Noormarkusta perjantaina 17.11.2023. Hinta 55 €/hlö, Taito Satakunta ry:n jäsenille 50 €/hlö. Hinta sisältää edestakaiset matkat ja messulipun. Lähtö matkalle Noormarkun kirjastolta klo 8.00, jonka jälkeen matkaan lähtijöitä otetaan kyytiin Porin taitokeskukselta noin klo 8.15. Paluumatkalle lähdetään Tampereelta klo 16. 

Ilmoittaudu mukaan nyt ja varmista paikkasi Suomen suurimmilla käsityömessuilla! 

Huom! Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää maksua ilmoittautumisen yhteydessä. 5 € jäsenalennukseen oikeuttava koodi on lähetetty jäsenille sähköpostitse ja edellyttää voimassaolevaa Taito Satakunta ry:n jäsenyyttä vuodelle 2023. Mikäli et ole saanut koodia, olethan yhteydessä joko Porin tai Noormarkun taitokeskukseen: 

pori@taitosatakunta.fi tai p. 044 383 5900
noormarkku@taitosatakunta.fi tai p. 044 383 5085

Huomioithan ilmoittautuessasi että paikan varaaminen on ostopäätös, eikä maksua palauteta peruutuksen sattuessa. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli matka peruuntuu meidän toimestamme, palautamme maksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun matka on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori