Vaalea pohjainen nukka ryijy, jossa ruskeita ja msutia tiimalasin muotoisia kuvioita

Ryijy ommellen, Havukoski

Ryijy ihastuttaa kauniilla ja lämpimällä ilmeellään. Kurssilla voit valita erilaisista tarvikepaketeista sisustukseesi sopivan ryijyn. Aloitamme yhdessä ryijyn solmimisen valmiille pohjakankaalle, aloituskerran opeilla osaat ommella ryijyn valmiiksi. Jos kuitenkin tarvitset apua, saat sen taitokeskuksesta. 

Tällä kurssilla voit valmistaa Taito Etelä-Suomen ja Wetterhoffin yhteistyössä suunniteltuja ryijyjä. Lisäksi valittavansi on myös Anemone-, Vuoristo-, Metsälampi- ja Eucalyptus-ryijyt. Voit valmistaa myös muualta ostamaasi ryijypakettia tai suunnitella oman ryijymallisi.

Yhteyshenkilö Hanna Karesjoki havukoski@taitoetelasuomi.fi

Taitotaso: Aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta: To 4.4. klo 17.30-20.30
Hinta: 38 € (jäsen 33 €) + materiaalit n. 80-150 €
Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ
Opettaja: Hanna Karesjoki

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen havukoski@taitoetelasuomi.fi Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse havukoski@taitoetelasuomi.fi

 

Osoite: Peltoniemenkuja 3, 01360 Vantaa