Ryijyt ovat nyt suosittuja! Opi kurssilla valmistamaan pieni, moderni sisustustekstiili ryijytekniikalla. Ryijy valmistetaan valitsemasi tarvikepaketin ohjeen mukaan valmiiseen ryijypohjaan ommellen. Valittavanasi on esimerkiksi Taito Pirkanmaan ryijymallistosta uutuusmalli Oksan alla, kansanomaisesti kuvioitu Minun pihani, minun paratiisini –ryijy tai muita pikkuryijyjä. Ryijyjen kuvat ja tarvikepakettien hinnat näet Taito Pirkanmaan verkkokaupasta. Sinun ei siis tarvitse ostaa tarvikepakettia verkkokaupan kautta. Olemme ilmoittautumisesi jälkeen yhteydessä tarvikepaketin valinnasta. Kurssilla opit ryijynvalistamisen tekniikan ja pääset hyvään alkuun. Itse työn tekeminen jää kotiin.

Kurssi järjestetään to 5.10. klo 17-20.15

Taitokeskus Hervannan uudet tilat sijaitsevat Hermian alueella osoitteessa Hermiankatu 12 B, 3 krs. Taitokeskukselle on hyvät julkiset yhteydet bussilla ja ratikalla.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse eija.pettersson@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 471 0691.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Hermiankatu 12 B, 3 krs, 33720 Tampere