Vaalea pohjainen nukka ryijy, jossa ruskeita ja mustia tiimalasin muotoisia kuvioita

Ryijy ommellen, Vantaa Hiekkaharju

Ryijy ihastuttaa kauniilla ja lämpimällä ilmeellään. Kurssilla voit valita erilaisista tarvikepaketeista sisustukseesi sopivan ryijyn. Aloitamme yhdessä ryijyn solmimisen valmiille pohjakankaalle, aloituskerran opeilla osaat ommella ryijyn kotona valmiiksi.  

Tällä kurssilla voit valmistaa ryijyn itse tilaamastasi ryijypaketista esim. Taito-shopista, Wetterhoffilta tai Pirkanmaalta. Voit tilata paketin myös meidän kauttamme kuten esim. Taito Etelä-Suomen ja Wetterhoffin yhteistyönä suunnittelemia ryijyjä. Lisäksi voimme tilauksesta hankkia sinulle myös Anemone-, Vuoristo-, Metsälampi- ja Eucalyptus-ryijyjen tarvikepaketteja. Voit toki valmistaa myös muualta ostamaasi ryijypakettia tai suunnitella oman ryijymallisi.

Yhteyshenkilö Tiina Valaranta hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi

Taitotaso: Aloittelija, osaaja ja taitaja
Ajankohta: To 28.11. klo 17.30-20.30
Hinta: 39 € (jäsen 34 €) + materiaalit n. 80-150 €
Maksutapa: MAKSU VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ
Opettaja: Hanna Karesjoki

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi

 

Osoite: Leinikkitie 22 B, 01350 Vantaa