Ryijy tai kirjontatyö omasta valokuvasta suunnitellen, Verkaranta

Kurssilla opitaan käyttämään helppoa suunnitteluohjelmaa, jolla omasta kuvasta saa tehtyä yksilöllisen mallin joko ryijy- tai kanavakirjontatekniikalla toteutettavaksi. Ensimmäisellä kerralla työstetään valokuvia tarkoitukseen sopivaksi ja hahmotellaan suunnitelma. Suunnitelmaa voi kehitellä vielä kotona ennen toista kurssikertaa, jolloin täsmennetään värisuunnitelmat ja valitaan tarvittavat materiaalit. Aloitetaan ryijyn ompelu tai vinopisto-/ristipistokirjonta. Ennen kurssia saat ohjeet kurssilla tarvittaviin välineisiin ja valokuvan valintaan. Kurssi vaatii jonkin verran tietotekniikan taitoja.

Mikäli kurssilla on tilaa ja haluaisit oppia tekemään ryijyä valmiista tarvikepaketista, voit osallistua vain jälkimmäiselle kerralle (kurssimaksu 39 €). Laita siinä tapauksessa Lisätietoja-kenttään siitä merkintä.

Kurssi kokoontuu perjantaina 20.9. klo 17-20.15 ja lauantaina 12.10. klo 11-14.15, yht. 8 oppituntia.

Kurssimaksu 65€ (jäsenhinta 55,25 €) + materiaalit.

Hyvä asiakkaamme! 

Voit liittyä Taito Pirkanmaa ry:n jäseneksi ja hyödyntää 15 % jäsenalennuksen kurssimaksuista. 

Meillä voit maksaa kurssimaksun myös kulttuuriedulla. Ilmoittautuessa kurssille, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä” ja kirjoita Lisätietoa- kenttään millä kulttuurimaksuvälineillä maksat. Kurssin voi maksaa myös kortilla paikan päällä. Meillä käyvät: 

  • Mobiilisovellukset: SmartumPay kulttuuri, Epassi kulttuuri sekä Edenred Virike 
  • Setelit: Smartum, Tyky+ kulttuuri ja Edenred Virike 
  • Kortti: Edenred Virike   

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Osa kursseista toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen verkaranta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere (308)