pieni keskeneräinen ryijy

Ryijystartti, Lapinlahti

Ryijystartti -kurssilla käymme läpi kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää valmistaaksesi itsellesi ryijyn: työn suunnittelu, välineet, materiaalit, työtavat, viimeistely, ripustus, hoito, ja pieni sukellus myös ryijyn historiaan.

Voit suunnitella oman pikkuryijyn AnnaQ:n laadukkaalle, käsin kudotulle pohjakankaalle, tai aloittaa jonkun valmiiksi suunnitelluista ryijypaketeistamme. 

Kolmen tunnin kurssin hinta on 36 e + käyttämäsi materiaalit/tilaamasi ryijypaketti. Tilaathan mahdollisen ryijypaketin hyvissä ajoin ennen kurssia!

Taito Ylä-Savon jäsenille 20 % alennus kurssimaksusta koodilla ”JASEN24”. Syötä koodi verkkokaupassa sille varattuun kenttään kun siirryt kassalle. 

LIITY JÄSENEKSI

Kurssimaksu maksetaan joko verkkokaupassa tai paikan päällä, ja se sisältää ohjauksen, työvälineiden käytön sekä kahvin/teen. 

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan tällöin asiasta meille sähköpostitse tai puhelimitse.  Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme jo maksetut kurssimaksut viikon kuluessa.

Osoite: Juhani Ahontie 6, 73100 Lapinlahti