Saippuapaja Lapsi Aikuisen kanssa- Tuusula,Hyrylä

Saippuapajassa valat käteen sopivia geometrisia saippuoita tai hulluttelet väreillä ja muodoilla. Kaikki  muutt saippuat paitsi kylpyankat ja sammakkoprinssit saat mukaasi suoraan pajasta. Halutessasi voit koristella saippuat omilla  koristella; kukilla, lehdillä tai vaikkapa yrteillä. Varaa saippuantekoon aikaa ainakin tunnin verran ja jähmettymiseen myös.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: 18.5. klo 10.00-15.00  non- stop
Hinta: 10€ (jäsen maksutta) +  materiaalit veloitetaan käytön mukaan
Maksutapa: MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hyryla@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Hyryläntie 12, 04300 Tuusula