Kirjomme Sashiko-pistoja ja elävöitämme pintaa boro-paikkauksin. Käytämme materiaalina farkkua ja voit myös muokata omaa farkkuvaatettasi.

Sashiko-kirjonta on perinteinen japanilainen tekniikka, jossa valkoisella langalla muodostetaan kauniita geometrisiä pistoja ja kuvioita kankaalle: sashiko-sana tarkoittaakin pieniä pistoja. Boro-tekniikassa pistojen kanssa yhdistetään myös kangastilkkuja.

Parsimalla ja kirjomalla uudistat käyttöikänsä loppua lähestyvät tuotteet uuteen uskoon! Voit myös valmistaa kokonaan uuden tuotteen vanhasta farkkumateriaalista kuten laukun, pussukan tai muun säilytyskotelon. Teemme yhteistyötä Masi Companyn kanssa ja opettaja tuo farkkumateriaalia veloituksetta kurssille. 

Kurssilla opettelemme perustekniikan, tutustumme perinteisiin kirjontamalleihin ja -kuvioihin. Lopuksi saat kokeilla ja suunnitella omat kuviosi, väritykset ja tuotteet. Kurssilla pääsemme töissä alkuun ja suurin osa kirjonnoista tehdään kotona. Tekniikka on innostava ja monet ovatkin saaneet tästä pitkäaikaisen harrastuksen.

Taitotaso: aloittelija, osaaja, taitaja
Ajankohta: ma 16.9., 30.9. ja 14.10. klo 17.30-19.45

Hinta: 60 € (jäsen 55 €) + materiaalit alk. 5 €
Maksutapa: Maksu paikan päällä.
Opettaja: Marjo Vainio

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset sähköpostitse hiekkaharju@taitoetelasuomi.fi., lisätiedot marjo.vainio@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Leinikkitie 22 B, 01350 Vantaa