Kuvassa päällystetty pyörän satula

Satulasta trofee, Jyväskylä

Kurssilla valmistetaan kuluneesta polkupyörän satulasta hauska trofee, jonka lajimääritelmän jokainen voi päättää itse. Materiaaliksi käyvät nyppääntyneen neulepuseron hihat sekä nauha- ja pitsilaatikon jämät.  Tarvikkeet voi tuoda itse kurssille tai ostaa opettajalta kurssipaikalta (n.10 e). Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

La 30.9.2023, klo 10-17.

  • Kurssin kesto 8 h
  • Kurssimaksu 35 € + materiaalimaksu

Kurssin ohjaa Raija Manninen
……………………………

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. 

Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu. Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, ja sen voi perua ainoastaan pätevästä syystä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä