Saumurikuva

Saumuri for beginners

Onko sinulla saumuri, mutta käyttöönotto ei ole ollut sujuvaa tai varmaa? Tule opettelemaan saumurin käyttöä opettajamme Marian johdolla. Kurssilla opit, kuinka hyödyntää erilaisia saumurin toimintoja sekä ymmärrät saumurin käytön periaatteen. Opit erilaisia tapoja mm. ompeleen aloitukseen, lopetukseen ja purkamiseen. Tarvitset siis saumurin, langat ja neuloja sekä n. 60 cm trikoota. Kurssilla ommellaan nimittäin kevään kivoin pipo! Jos sinulla ei ole omaa saumuria, ota yhteyttä taitokeskus@taitopohjoispohjanmaa.fi olisiko saumurin lainaaminen mahdollista.

Hinta 40 €, jäsenhinta 35 €

Opettaja Maria Visuri

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautionkatu 2, 90400 Oulu (88)