Kuvassa on värikästä trikookangasta

Saumurilla sukkelaan, Vesilahti

Saumurilla sukkelaan pe 29.9 klo 17–18.30 ja la 30.9. klo 10–17. Hinta 55 € + materiaalit.

Tällä kurssilla ommellaan trikoosta tai vastaavasta yksinkertainen vaate saumurilla. Pääset tutustumaan saumurilla ompeluun ammattitaitoisen opettajan johdolla. Perjantaina valitaan malli ja piirretään kaavat, lauantai käytetään pääsääntöisesti ompeluun. Osallistujat tuovat kankaan mukanaan. Myös omaa saumuria voi halutessaan käyttää.

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, jotka pursuavat intoa omien vaatteiden tekemiseen! Ilmoittautuneet saavat tarkemmat lisätiedot sähköpostiinsa kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Ohjeissa opastetaan materiaalien hankkimisessa ja mallin valinnassa. 

TAITOKESKUS VESILAHTI

Taitokeskus Vesilahti sijaitsee osoitteessa Tapolantie 1B. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse vesilahti@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 342 2508. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

 

Osoite: Tapolantie 1 B, 37470 Vesilahti