Saviset kynttilänjalat ja -astiat, Helsinki

Muotoillaan savesta jouluun! Kurssilla tutustutaan itse kovettuvan saven työstämiseen sekä kynttilän valmistukseen. Valmista rennon rosoiset kynttilänjalat mehiläisvahakynttilöitä tai kruunukynttilöitä varten sekä savikulhot, joihin valetaan kynttilä. Saven muotoilu ja kynttilöiden valmistaminen ovat helppoa ja mukavaa tekemistä, jotka virittävät joulun tunnelmaan!

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: ma 2. ja 9.12. klo 17.30-19.45
Hinta: 47 € (jäsen 42 €) + materiaalit n. 30 €
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Anna Siekkinen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki