savitalo

Savitalot, Vaasa

Savitalot, Vaasan taitokeskus
Pe 9.2. klo 17-21.15
La 10.2. klo 10-15
Pe 8.3. klo 17-21.15

Opettajana Sari Kallio

Yhteistyössä:
   

Kurssin kuvaus: Saven työstäminen on mukavaa puuhaa. Kurssilla voit valmistaa erilaisia savitaloja, tuikkutaloja, tai vaikkapa pienen kylän.  Vain mielikuvitus vain on rajana, käytämme joko valkosavea ,ruskeaa savea tai mustaa savea. Materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät meiltä, joten lähde kokeilemaan ja kehittelemään jotain uutta! Mukaasi tarvitset vain hieman luovuutta ja hyvät eväät. Pehmeitä savipintoja voi koristella raaputtamalla tai painamalla niihin kuvioita leimasimella tai kaulitsemalla savilevyä vaikka pitsiliinan välissä. Voit koristella työtä engobeväreillä ja oksideilla. Lisäksi savityöt voidaan lasittaa. Valmiiden töiden poltto hoituu myös meillä kurssin päätteeksi. Materiaali maksu sisältää tuotteiden poltot sekä lasitteet , encobet yms käytettävät aineet.

Ota mukaasi kurssille: Omia eväitä ja tekemisen iloa! Jos sinulta löytyy kaulimia/leimasimia, joilla voit koristella savea niin ota ne mukaan.

Lisätietoja kurssista: marjo.pollari@taitoep.fi   tai 0405404643

Hinta: Kurssimaksu 36 € + materiaalit alkaen 30 €/ 2 kg. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan.

Maksuvaihtoehdot kurssimaksulle:
• Verkkomaksu ilmoittautumisen yhteydessä
Taitokortti (Voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.) 
• Pankkikortti tai käteinen
• Kulttuuriedut: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Peruutus: Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).
 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon marjo.pollari@taitoep.fi . Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Kauppapuistikko 34, 65100 Vaasa (354)