Kurssilla opitaan harjansidontatekniikka ja valmistetaan saunaharja, matonpesuharja tai vaikkapa katuharja luonnonmateriaalista. Pohjana käytämme valmiita puuaihioita. Kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet löytyvät kurssilta. Halutessasi voit valmistaa kurssilla myös kauniita, hyväntuoksuisia glyseriinisaippuoita, joita on kiva antaa lahjaksi harjan kanssa tai käyttää ihan itse.

Sidotaan harjoja taitokeskuksella torstaisin 9.11 – 23.11. klo 12 – 14.30. Kurssimaksu 45€ + materiaalit. Ilmoittautuminen on sitova.

Kurssin voi maksaa joko verkossa tai paikan päällä. Taito Satakunta ry:n voimassaolevaa jäsenyyttä vastaan saat kaikista Porin taitokeskuksen kursseista 5 € alennusta. Alennus ei koske yhden kokoontumiskerran kursseja. Alennuksen saa maksamalla kurssin paikan päällä. Jäsenyys tarkistetaan maksun yhteydessä.

Muistathan esteen sattuessa peruuttaa kurssin viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Peruuttamattomasta tai ilman pätevää syytä myöhemmin kuin kolme päivää aiemmin perutusta kurssipaikasta veloitetaan kurssin normaali hinta. 

Onko kurssi täynnä? Ilmoittaudu jonoon p. 044 383 5900 tai pori@taitosatakunta.fi!
 

Osoite: Itäpuisto 13, 28100 Pori