Sisustuskuvassa sohvalla värikkäitä tyynyjä.

Sisustuskoulu

Opiskele sisustus- ja tilasuunnittelua monimuotoisesti!

Sisustuskoulussa opiskelet sisustus- ja tilasuunnittelun perusteita joustavasti monimuotoisesti. Koulutus koostuu mielenkiintoisista etäluennoista, harjoitustehtävistä, muutamasta lähipäivästä Kokkolassa ja oman sisustussuunnittelun projektista.

Opetuksesta vastaavat sisustusmuotoilija Tuula Puoskari ja sisustusarkkitehti Kasper Tammela.

Koulutus on tarkoitettu kaikille sisustus- ja tilasuunnittelusta kiinnostuneille. Koulutus soveltuu erinomaisesti esimerkiksi sisustus- ja remppaharrastelijoille, rautakaupan tai sisustusmyymälöiden sisustusmyyjille ja sisustusneuvojille sekä muille sisustusalalla toimiville, jotka haluavat lisätä tai päivittää osaamistaan.

Koulutus valmistaa taideteollisuusalan ammattitutkinnon, sisustaja tutkinnon osan suorittamiseen: Sisustuskohteen alkukartoitus ja työn suunnittelu 30 osp. Tutkinnonosan suorittamiseen ilmoittaudutaan erikseen.

Koulutuksen hinta on 560 €. Maksu kattaa lähipäivät, etäopetuspäivät, opetusmateriaalit, ajallisesti rajatut tallenteet ja kurssitodistuksen. 

Ilmoittautumisaika on 25.8.2023 saakka, kurssin voi perua 30.8.2023 saakka ilman kustannuksia, sen jälkeen peruuntuneilta peritään puolet kurssimaksusta.

Lisätietoa Sisustuskoulusta

Osoite: Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola (206)