Sisustuskoulu

Sisustuskoulu tarjoaa monipuolisen kokonaisuuden alan koulutukseen hakeutuville, alan vaihtajille tai sisustussuunnittelusta kiinnostuneille. Koulutus sopii myös sisustusalan tehtävissä työskenteleville.

Sisustuskoulussa voi opiskella työn ohella – lähiopetukset ovat pääosin iltaisin ja viikonloppuisin. Opiskelun aikana tehdään sisustettavan kohteen alkukartoitus ja suunnitellaan toimiva tila ottaen huomioon tilan käyttäjän tarpeet ja toiveet sekä tilan asettamat vaatimukset. Suunnittelukohde voi olla kodin tila, messuosasto, liiketilan esillepano tai muu esittelytila. Kohde voi olla myös asunnon myyntistailauksen tai tapahtuman stailauksen suunnittelu, johon sisällytetään myös toteutuksen eli palvelun suunnittelu.

Opetuksesta vastaa sisustusmuotoilija sisustusarkkitehti Sirkka-Liisa Hietaniemi ja sisustusmuotoilija Tuula Puoskari. Lisäksi opetuksessa on mukana alan asiantuntijoita. Koulutuksen jälkeen voi hakeutua suorittamaan taideteollisuusalan ammattitutkinnon, sisustaja tutkinnon osaa: Sisustuskohteen alkukartoitus ja työn suunnittelu 30 osp.

Lisätietoa Sisustuskoulusta

Osoite: Mannerheiminaukio 3, 67100 Kokkola (206)