Neulekone

Sisustustyyny neulekoneella 2, Verkaranta

Neulekoneella neulokset valmistuvat huimaa vauhtia, kun koneen  käyttö tulee tutuksi. Tämä kurssi soveltuu hyvin aloittelijoille, tai hieman jo neulekonetta tuntevalle. Suunnittelemme ja valmistamme sisustustyynyn päällisen neuloen. Käymme neulomisen ohessa läpi neuletuotteen toteuttamisessa huomioon otettavia asioita. Voit käyttää konetta joko yksi- tai kaksitasoisena. Emme käytä reikäkortteja tässä työpajassa. Opettaja tuo mukanaan materiaalia, jota voi hyödyntää ideoinnissa.

Kurssin aikataulu:

pe klo 17-20.15
la klo 10-16.00

Ota mukaan muistiinpanovälineet, sekä koneneulontaan sopivaa Taito-Pirkanmaan Pirkka-villalankaa (100 g, 400 m), tai Pirkka-villalanka paksua (100 g, 175 m). Lankoja löydät Taito-shopista tai Verkarannan lankakaupasta. 

Luokassa on opiskelijoiden käytettävissä Brother-neulekoneet. 

Materiaalimaksu koostuu lankojen lisäksi opettajalta ostettavasta sis. 40 x 40 cm sisätyynyn ja vetoketjusta (yhteensä 14 €).

 

Opettaja, Vaatetusartesaani, vaatesuunnittelija TaK Riikka Peltola

Instagram @riikkapelt

+358445588049

peltolanriikkamaria@gmail.com

 

Taitokeskus Verkaranta sijaitsee Tammerkosken rannassa kauniissa punatiilisessä talossa osoitteessa Vuolteentori 2. Taitokeskus sijaitsee vilkkaiden bussi- ja ratikkareittien läheisyydessä. Lähimmät pysäköintimahdollisuudet ovat Koskikeskuksen ja Hämpin pysäköintihalleissa.

Taitokeskuksen sisäänkäynti sijaitsee talon Koskikeskuksen puoleisessa päädyssä: astu portista sisään ja nouse ulkoportaita pitkin talon toiseen kerrokseen.

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. 

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere