Birdie-valaisin pellavapaperimassasta, Seinäjoki

Sisustusvalot Birdie ja Kaari, Seinäjoki

Kaari-valaisin on kaunis kupumainen pellavapaperimassalla päällystetty käsityömäinen valaisin, jonka voi tehdä itselle sopivan kokoiseksi (halkaisija 45-65 cm). 
Birdie taas on pyöreälinjainen pellavapaperimassalla päällystetty tunnelmavalaisin hyllylle tai lipaston päälle.
Valitse vaihtoehdoista mieluisin ja tee kaunista kotiin!


Kahden päivän kurssi järjestetään Ke 25.10. ja to 26.10. klo 13-20 Seinäjoen taitokeskuksessa (Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta)
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis

 

Kurssin hinta on 36,00 € + materiaalit. Materiaalit Birdie 39€ ( sis. sähkö osan) Kaari 49 € ( ei sis. sähkö osaa). Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

Kalevan Navetan piha-alueella on maksullinen pysäköinti. Jos tulet kurssille autolla, ota Kalevan Navetan nurkalta automaatista 1h ilmainen pysäköintilappu. Kurssin ohjaajalta saa loppukurssin ajaksi pysäköintiluvan. 

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse seinajoki@taitoep.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. 
Lisätietoja kurssista voi kysyä ohjaajiltamme sähköpostilla seinajoki@taitoep.fi tai puhelimitse Ulla 044-545 6075 tai Elise 040-066 3525.
Peruuttamattomasta kurssipaikasta veloitamme kurssin hinnan (myös taitokorttilaisilta).

Kuvat: Taito Keski-Pohjanmaa

Osoite: Nyykoolinkatu 25, Kalevan Navetta, taitopajakäytävä, Kässä 3-4, 60100 Seinäjoki