farkkukoreja, kädet ompelevat yhtä koria

Spiraalipunottu kori farkuista, Lohja

Hyödynnä käytöstä poistuneet farkut kauniiksi koriksi. Farkkujen elävä ja vaihteleva väri antaa korille kauniin ilmeen ja ohut pellavalanka viimeistelee korin. Tekniikan opittuasi voit hyödyntää sitä korin punontaan myös muilla materiaaleilla. 

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: Ma 25.11. ja ma 2.12. klo 17.30-20.30
Hinta: 55 € (jäsenet 50 €) + pellavalangan hinta
Maksutapa: MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Tuija

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen lohja@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.
Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse lohja@taitoetelasuomi.fi

Osoite: Suurlohjankatu 12, 08100 Lohja