Lasinsulatus, Isokyrö

Sulatuslasityöt, Isokyrö

Kurssilla tutustutaan mosaiikin ja lasinsulatuksen monipuoliseen maailmaan. Voit valmistaa vapaavalintaisesti joko oman suunnitelman tai valmiiden mallien mukaan tuotteita sisutukseen, puutarhaan ja koristeeksi. Mahdollisuus tehdä jompaa kumpaa: mosaiikkia tai lasinsulatustöitä. Halutessasi voit pieninä töinä kokeilla molempia! Tarvittaessa mosaiikin saumausaika voidaan sopia erikseen. Materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät meiltä, joten mukaasi tarvitset vain tekemisen iloa. Kurssilla on osaava ohjaaja ja paljon erilaisia malleja ideoinnin tueksi.

Kurssi järjestetään ma 11.12. klo 13-20 Taitokeskus Villavintillä, Isossakyrössä. 
Yhteistyössä: Opintokeskus Sivis 


 

Kurssin hinta on 24,00 € + materiaalit. Materiaalit maksetaan kurssin päätteeksi käytön mukaan. Taitokortilla voit osallistua kurssille ilman erillistä kurssimaksua: valitse verkkokaupan kassalla maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin voi maksaa paikan päällä myös seuraavilla maksuvälineillä: e-Passi, Edenred, Smartum tai tyky-seteli.

 

Muista ottaa mukaan kurssille maukkaita eväitä. Keitämme pullakahvit iltapäivällä ja illalla.

Kurssi toimii non-stop periaatteella, eli voit tulla silloin kun sinulle parhaiten sopii, ohjaaja on käytettävissäsi ilmoitettujen aikataulujen mukaan, ehdit siis hyvin mukaan vaikka töiden jälkeen!

Muistathan esteen sattuessa antaa muille mahdollisuuden osallistua kurssille ja peruuttaa osallistumisesi viimeistään kolme päivää aikaisemmin. Lisätietoja kurssista voit kysyä ohjaajaltamme Miiralta sähköpostilla villavintti@taitoep.fi  tai puhelimitse 0400-865 282.

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse villavintti@taitoep.fi. Olemme sinuun yhteydessä mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Pohjankyröntie 136, 61500 Isokyrö