Ompelukone

Sun oma T-paita itse ommeltuna

Täydellinen T-paita – onko sitä? Tällä kurssilla pääset aika lähelle täydellistä paitaa. Opit nimittäin ottamaan itse mitat ja valitsemaan oikean kokoisen kaavan. Lisäksi opit leikkaamaan kankaan oikein ja ompelemaan paidan valmiiksi. ja nopeasti! Tämän kurssin jälkeen ompelu on itsenäisestikin helppoa. Marian opissa opit uuden tekniikan sekä siihen liittyvien välineiden käyttöä. Kurssikokoontumiset pe 26.4.24 klo 17.30-20.30 ja la 27.4.24 klo 10.00-13.00.

Ota mukaan oma kankaasi – voit kysyä etukäteen kuinka paljon varata kangasta taitokeskus@taitopohjoispohjanmaa.fi 

Kurssin hinta 40 €, jäsenhinta 35 €

Opettaja Maria Visuri

Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä, mikäli käyttää siihen kulttuurietua (Edenred, Epassi, Smartum). Muussa tapauksessa kurssi maksetaan etukäteen.

Huomioithan että ilmoittautuminen kurssille on sitova, eikä sitä voi peruuttaa. Jos et pääsekään kurssille, voit luovuttaa tai myydä paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille, jotta tiedämme, kuka tilallesi tulee. Jos valitset maksutavaksi ”maksu paikan päällä” käyttääksesi kulttuurietua, ja kurssipaikka jää käyttämättä, laskutamme kurssimaksun.

Mikäli kurssi perutaan Taito Pohjois-Pohjanmaan toimesta, kurssimaksu palautetaan ilmoittautuneelle.

Yhdistyksemme jäsenet saavat kurssista alennuksen käyttämällä jäsenalekoodia vain kurssille ilmoittautuessa (tarkistamme jäsenyyden voimassaolon). Jäsenalekoodi on PPJASEN24.

Jos haluat liittyä jäseneksi, se tapahtuu helposti täällä.

Kurssin kesto ilmoitetaan oppitunteina. Yhden oppitunnin pituus on 45min.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Rautionkatu 2, 90400 Oulu (88)