valkoinen ja harmaa huivi naisen olkapäillä kuvattuna takaapäin

Sylikangaspuilla kudottu huivi, Lohja

Tällä kurssilla opit kudonnan perusteet sylikangaspuilla ja kudot niillä kaulahuivin. Suunnittelemme loimen värityksen, opettelemme loimenlaiton ja rakentamisen sylikangaspuihin sekä kudontatekniikan. Kurssin ajaksi saat lainaksi pirtakangaspuut. Puut taittuvat kasaan ja kuljetat niitä helposti mukanasi mukana tulevassa laukussa. 

Taitotaso: Aloittelija, osaaja
Ajankohta: To 12.9. , to 19.9. ja to 26.9. klo 17.30-20.30. 
Hinta: 70 € (jäsenet 65 €) 
Maksutapa:  MAKSU PAIKAN PÄÄLLÄ. Lisätietoja muista maksutavoista löydät alempaa.
Opettaja: Erna Strang

Hei ystävät! 

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen lohja@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu. 

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse lohja@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Suurlohjankatu 12, 08100 Lohja