Taidenukke kierrätysmateriaalista -kurssi eläkeläisille, Verkaranta

Kurssilla kiedotaan menneisyys ja nykyisyys tarinan muodossa nukeksi. Tutustutaan nuken anatomiaan ja teknisiin rakenteisiin ja valmistetaan taidenukke, jolla kerrotaan oma tarina. Nukke puvustetaan tekijänsä tekstiileillä. Kurssilla opitaan erilaisia nukenteossa käytettäviä tekniikoita mm. kankaiden patinoinnista.

Kurssi tukee osallistujansa hyvinvointia tuomalla mielekästä tekemistä, uuden oppimista ja auttaa saamaan rytmiä viikkoon.  Kurssin päätteeksi nuket asetetaan näytteille myös muiden ihailtaviksi.

Tämä Opintokeskus Siviksen tukema opintosetelikurssi on tarkoitettu ensisijaisesti eläkeläisille.

Kurssi kokoontuu torstaisin klo 10–13.15 ajanjaksolla 12.9.–31.10.2024 yhteensä 8 kertaa.

Kurssimaksu 45 € (tähän kurssiin ei voi hyödyntää jäsenetukoodia). Materiaaleista peritään pieni maksu käytön mukaan.

 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. Lisätietoja ja mahdolliset peruutukset verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai 050 496 1121.

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen verkaranta@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

 

Osoite: Vuolteentori 2, Taitokeskus Verkaranta, 33100 Tampere