Kankaanpaino Taito Pirkanmaa ry

Taikakassi- Lapsi ja aikuinen yhdessä kankaanpainannan maailmassa, Ylöjärvi

Illan aikana sukellamme kankaanpaiannan lumoavaan maailmaan ja annamme mielikuvituksen tehdä taikojaan. Kurssilla valmistetaan kangaskassit, johon lisätään persoonallisia kuvioita kankaanpainoväreillä leimaten ja maalaten. 

Osallistujat saavat käyttöönsä valmiit kassipohjat. Kankaanpainovärit sekä muut tarvikkeet löytyvät taitokeskukselta. Lapsi ja aikuinen työskentelevät yhdessä: toinen kassi saa aikuisen loihtiman kuviopinnan ja toinen lapsen suunnitteleman kuvioinnin. Lopuksi kassit ommellaan yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin syntyy käännettävä Taikakassi.

Kurssimaksu: 42e + materiaalit. Maksu sisältää yhden aikuisen ja yhden lapsen osallistumisen. Lisälapsi +10e 

Kurssi kokoontuu perjantaina 15.3.2024 klo 17.00-20.15

Taitokeskus Ylöjärvi sijaitsee idyllisessä Krankkulan puutalossa osoitteessa Suojastentie 10. Pihasta löytyy pysäköintitilaa.   

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Tule nauttimaan yhdessä tekemisestä ja kankaanpainannan värikkäästä maailmasta.

Osoite: Suojastentie 10 (Krankkula), 33480 Ylöjärvi