Taitoklubi, kevät 24, Vesilahti

Taitoklubi on käsityön harrastajille suunnattu ryhmä. Kevään aikana on luvassa ainakin kirjontaa ja vuoden käsityötekniikkaa korin punontaa. Muut aiheet päätämme yhdessä ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Tällä kurssilla pääset monipuolisesti kehittämään taitojasi ja oppimaan uusia tekniikoita.

Taitoklubi ma 15.1.–22.4. klo 17.15–20.30, kevään aikana 7 kertaa, 7 x 4 ot, 109 € + materiaalit käytön mukaan. Kokoontumiskerrat 15.1., 29.1., 12.2., 4.3., 18.3., 8.4. ja 22.4.

TAITOKESKUS VESILAHTI

Taitokeskus Vesilahti sijaitsee osoitteessa Tapolantie 1B. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse vesilahti@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 342 2508

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Osoite: Tapolantie 1 B, 37470 Vesilahti