Taitoklubi kotivanhemmalle ja pikkulapselle, Helsinki

Tämä klubi on suunnattu kotivanhemmille ja pienokaista odottaville – myös pikkulapset ovat tervetulleita mukaan (6 kk – 2 v)! Klubin aikana pääset nauttimaan yhteisestä tekemisestä samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Klubin aikana valmistamme puiset rakennuspalikat lapsen iloksi, ompelemme trikoopipoja ja rusettipantoja sekä punomme rottinkikorin, joka on kaunis ja käytännöllinen säilytyspaikka lapsen tavaroille tai leluille. Tule nauttimaan taitoklubin rennosta tunnelmasta ja tekemisen ilosta!

Kurssipaikalle on esteetön sisäänkäynti ja taukotilat ruokailuun.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: torstaisin 14.3.-11.4. klo 13-15.15
Hinta: 71 € (jäsen 66 €) + materiaalit käytön mukaan
Maksutapa: Maksathan kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenenä saat alennuksen kurssimaksusta käyttämällä koodia JASEN242. Lisätietoja muista maksutavoista löydät hiukan alempaa.
Opettaja: Iina Pärssinen

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät Smartum, ePassi sekä Gift4You-, Taito Shop- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse anna.siekkinen@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Eteläesplanadi 4, 00130 Helsinki