Taitoklubi on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat mukavia hetkiä käsitöiden ja samanhenkisten ihmisten parissa.

Kurssi kokoontuu taitokeskuksella 17.9.-3.12. tiistaisin klo 9–11.30.

Kurssin hinta on 49 €. Kurssi on Opintokeskus Siviksen tukemaa opintosetelikoulutusta eläkeellä oleville. Lisäksi maksat materiaaleista käytön mukaan.

Tälle kurssille ei voi hyödyntää jäsenetualennusta.

Taitoklubissa tehdään ompelua, tuftausta ja sylikangaspuiden käyttöä. Helpoilla malleilla ja valmistetaan syksyn aikana kolme työtä. Omavalintaisen ompelutyön kuviointiin käytetään kankaanpaino ja/tai kirjontatekniikkaa. Tuftaamalla valmistetaan helposti ja nopeasti esim seinätaulu. Kauden lopussa tutustutaan sylikangaspuiden toimintaa ja kudotaan huivi tai vaikka tyynynpäällinen.

 

 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Kurssi toteutetaan yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. Opintokeskus Sivis on lain mukaan velvoitettu keräämään Tilastokeskuksen määrittämiä tilastotietoja koulutusten osallistujista, siksi kurssien ilmoittautujilta kysytään joitain taustatietoja mm. sukupuoli, koulutustausta ja kieli. Tietoja käsitellään vain laajoina massatietoina vapaan sivistystyön koulutusten opiskelijaprofiilin kuvaamiseksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan. 

Lähetämme infokirjeen ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy. 

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti taitokeskukseen osoitteeseen kangasala@taitopirkanmaa.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, jos vapaa paikka ilmaantuu. 

 

Osoite: Ellintie 2, 36200 Kangasala