kolme farkkukoria kuvattuna ylhäältä

Taitoklubi-Sisustusklubi, Hakunila

Onko tämä kodittajan unelmaklubi? Suunnittelemme ensimmäisellä kokoontumiskerralla klubin ohjelman, saat valmistaa toiveidesi mukaan erilaisia sisustustuotteita valitsemillasi tekniikoilla. Vuoden käsityötekniikka punonta on mukana kevään ohjelmassa.  Voit myös kutoa kangaspuilla, neuloa tai virkata, solmeilla makrameeta, jatkaa keskeneräistä käsityötäsi tai viimeistellä kudonnaisiasi.

Taitotaso: aloittelija
Ajankohta: Tiistaisin 27.2.-9.4. klo 10-12.30
Hinta: 84 € (jäsen 79 €) + materiaalit käytön mukaan
Maksutapa: Maksu vain paikan päällä taitokeskuksessa
Opettaja: Eliisa Tikkanen

Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You (kurssimaksut). Taito Etelä-Suomen lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen hakunila@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse hakunila@taitoetelasuomi.fi.

Osoite: Taitokeskus Hakunila, Hepokuja 6 A, 01200 Vantaa