Kuvassa on kankaalle painettu kukkakuvio, jossa on myös kirjontaa

Taitoklubi, Vesilahti, syksy 23

Taitoklubi on käsityön harrastajille suunnattu ryhmä, jossa keskitytään tänä syksynä luovaan kankaan kuviointiin ja tilkkutöihin. Kauden aikana opitaan kuosisuunnittelun, kankaiden värjäyksen ja kuvioinnin sekä tilkkutöiden perustekniikoita. Suunnitellaan omia kuoseja ja toteutetaan ne kankaanpainotekniikoin omien tilkkutöiden materiaaleiksi. Kuvioituihin kankaisiin voi yhdistää myös kirjontaa. Tilkkutyötekniikalla valmistetaan sisustukseen liittyvä työ oman valinnan mukaan.

Taitoklubi ma 4.9.–4.12. klo 17.15–20.30, syksyn aikana 7 kertaa, 7 x 4 oppituntia, 109 € + materiaalit käytön mukaan. Kokoontumiskerrat 4.9., 18.9., 2.10., 23.10., 6.11., 20.11., 4.12.

TAITOKESKUS VESILAHTI

Taitokeskus Vesilahti sijaitsee osoitteessa Tapolantie 1B. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse vesilahti@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 342 2508

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.   

Osoite: Tapolantie 1 B, 37470 Vesilahti