Kuvassa nainen tuftaa

Taitopiiri, Vesilahti, syksy 23

Taitopiiri ti 29.8.–12.12. klo 10–13, joka toinen tiistai, 9 kertaa, 39 € + materiaalit käytön mukaan. Ryhmä on suunnattu vesilahtelaisille senioreille. 

Tänä syksynä keskitymme yhteen isompaan työhön, johon yhdistelemme erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Memory – muistot talteen -kurssi on hyvinvointia tukeva kokonaisuus, jossa muistot yhdistyvät käsillä tekemiseen. Kurssin aikana valmistetaan taidekirja omien muistojen pohjalta.

Taitopiirissä on mahdollista myös kutoa kangaspuilla tai tehdä jotakin omaa käsityötä. Taitopiiri on Vesilahden kunnan tukemaa toimintaa.

TAITOKESKUS VESILAHTI

Taitokeskus Vesilahti sijaitsee osoitteessa Tapolantie 1B. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse vesilahti@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 342 2508. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.  

Osoite: Tapolantie 1 B, 37470 Vesilahti