Talvilomaleiri Sormet savessa – aikuinen + lapsi, Tammela

Lomalla on hauska viettää aikaa kässäilyn parissa. Tällä leirillä aikuinen ja lapsi pääsevät yhdessä kokeilemaan, keksimään ja riemuitsemaan.

Mukavaa yhdessäoloa savitöiden parissa! Tutustutaan saveen materiaalina ja työstetään savitöitä lapsen ehdoilla, yhdessä aikuisen kanssa työskennellen. Leirillä keskitytään käsinrakennustekniikoihin, savimateriaaleihin, työvälineisiin ja viimeistelytapoihin. Kurssihinta sisältää molempien osallistumismaksun sekä töiden materiaalit ja poltot. Vain yksi lapsi aikuisen seurassa. Työt noudetaan 4–6 viikon päästä toimipisteestä polttojen jälkeen. Lisätietoja napsa@taitopirkanmaa.fi , 050 5606332 

Leirikutsu, jossa kerrotaan lisätietoja leirin osallistujille, lähetetään ilmoittautuneille leirin järjestävästä toimipisteestä noin viikkoa ennen leirin alkua. 

Lisätietoihin mainitaan lapsen syntymävuosi sekä mahdolliset allergiat, sairaudet tms. mitä leiriopettajan olisi hyvä ennakkoon tietää.   

Ilmoittautuminen on sitova ja leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Paytrailin kautta (“maksu paikan päällä “- vaihtoehtoa ei voi käyttää lasten leireissä). Mikäli leiriä ei järjestetä esim. liian pieni osallistujamäärä, siitä ilmoitetaan sähköpostitse viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen ja leirimaksu palautetaan. Sairastumistapauksissa on peruutus tehtävä viimeistään leirin alkua edeltävänä päivänä suoraan leirin järjestävään toimipisteeseen sähköpostilla. 

Hinta: 1 aikuinen + 1 lapsi 165 € + materiaalit 30 €, sis. polttomaksut, yht. 195 €

Osoite: Peltokatu 16 c, 33100 Tampere (308)