Virkattu matto ja tyyny pallokuviot

Tekemisen iloa: Palakas-tyyny ja Jono- matto, Havukoski

Graafiset kuviot  Jono-matto ja Palakas-tyyny ovat osa Taitojärjestön Tekemisen iloa -mallistoa – ne uusimmat mallit! Ihanan Molla Millsin suunnittelemilla kuvioilla virkkaat juuri sinulle sopivat sisustustuotteet. Graafiset kuviot taipuvat tyylikkäiksi tuotteiksi harmoniseen kotiin tai veikeiksi kuvioiksi värikkäämmillä langoilla. Valitse omaan tyyliisi sopivat värit ja kuvioyhdistelmät! Opittuasi tämän mallin ja kirjovirkkauksen salat, voit jatkaa virkkaamista kotona, uusia tuotteita valmistaen, omaa kotia sisustaen. Saat ennen kurssin alkua infokirjeen kurssin käytänteistä ja käytettävistä materiaaleista, materiaalit eivät sisälly kurssimaksuun.

Yhteyshenkilö: Hanna Karesjoki, havukoski@taitoetelasuomi.fi

Taitotaso: Osaaja ja taitaja
Aika: To 25.4. ja 16.5., klo 17.30-19.45
Opettaja: Hanna Karesjoki
Hinta: 45 €  (jäsen 40 €)+ materiaalit käytön mukaan 
HUOM. Maksu paikan päällä

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen havukoski@taitoetelasuomi.fi Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse havukoski@taitoetelasuomi.fi

 

Osoite: Peltoniemenkuja 3, 01360 Vantaa