Sininen farkkukori.

Tekemisen iloa: Spiraalipunottu kori farkusta, Lahti

Hyödynnä käytöstä poistuneet farkut kauniiksi koriksi. Farkkujen elävä ja vaihteleva väri antaa korille kauniin ilmeen ja ohut pellavalanka viimeistelee korin. Tekniikan opittuasi voit hyödyntää sitä korin punontaan myös muilla materiaaleilla.

Taitotaso aloittelija, osaaja
Ajankohta pe 26.4. klo 17.30-20.30
Hinta  38 € (jäsen 33 €) + mahdolliset materiaalit 

Maksutapa VAIN PAIKAN PÄÄLLÄ

Opettaja Outi Heino

 

Hei ystävät! 
Meillä jäsenet saavat 5 € alennusta kurssimaksuista. Liity jäseneksemme, tule osaksi käsityöyhteisöämme ja nauti eduista! Lisätietoja ja jäseneksi haku täällä.

Maksutapoina meillä käyvät myös Smartum, ePassi sekä Gift4You- ja Taito Etelä-Suomen lahjakortit. Lahjakortit soveltuvat myös kurssimateriaalien maksamiseen. Suoritathan maksun näillä maksutavoilla toimipisteessä paikan päällä ennen kurssin alkua.

Infokirjeen lähetämme ilmoittautuneille noin viikkoa ennen kurssin alkua. Infosta löydät tarkemmat tiedot materiaaleista ja kurssin sisällöstä. Tarkistathan roskapostisi, mikäli kirjettä ei näy.

Onko kurssi jo täynnä? Ilmoittaudu jonoon lähettämällä sähköposti osoitteeseen outi.heino@taitoetelasuomi.fi. Olemme yhteydessä jonopaikoilla oleviin heti, kun vapaa paikka ilmaantuu.

Peruutukset ja lisätiedot sähköpostitse outi.heino@taitoetelasuomi.fi.

 

Osoite: Vesijärvenkatu 5, 15100 Lahti