Kuvassa Kepsut paljasjalkakenkiä.

Toivekurssi: Kepsut-paljasjalkakengät

Vihdoinkin aito Kepsut-kenkäkurssi saapuu Turkuun! Tule mukaan tekemään trendikkäät ja omannäköiset paljasjalkakengät huippuopen ohjauksessa.

Paljasjalkakengät ovat kevyet, vaimentamattomat ja joustavat jalkineet. Paljasjalkakengissä ei ole kantakorotuksia, varpaiden toimintaa estävää kärkikäyntiä eikä jalkaterän toimintaa tukevia tai ohjaavia rakenteita. Paljasjalkakengissä kuormitus jakaantuu tasaisesti etu- ja takaosan välillä, koska kengän sisällä jalkaterä on lähellä luonnollista asentoaan.

Kurssin infokerta järjestetään etäyhteydellä maanantaina 10.6 klo 18.00-20.15. 

Linkki infoiltaan lähetetään ilmoittautuneille päivää ennen infokertaa. Infokerralla käymme läpi erilaisia materiaalivaihtoehtoja, teknisiä toteutustapoja, jalan mittaamisen, oikean koon valitsemisen sekä tarvittavat tarvikkeet että kaavan tilaamisen ja tulostamisen. 

 

Nilkkapituiset kankaiset paljasjalkakengät ommellaan aikuisten Bigtaps- tai lasten Tiptaps-kaavalla, jonka jokainen hankkii itselleen infokerran jälkeen. Opettajalta saatavalla alennuskoodilla kaavan hinta on 6,7€. Muiden materiaalien hinta on noin 20-50 €. Kengissä on mahdollista käyttää uusiomateriaaleja esimerkiksi vanhoja farkkuja. Opettajalta voi ostaa muun muassa kumipohjaa ja nauhatarvikkeita. Kurssilla muokataan kaavaa omaan jalkaan sopivaksi.

Kurssilla edellytetään, että hallitsee kaavojen käytön sekä joustamattomien materiaalien ompelun. Oma tuttu ompelukone kurssilla eduksi. Opetuspaikassa on käytettävissä myös ompelukoneita.

Pst. Otathan huomioon, että pohjien liimauksessa käytetään kontaktiliimaa, josta tulee voimakas haju.

 

Kurssipäivät:

Ma 10.6 klo 18.00-20.15. (infokerta etänä)

Pe 28.6. klo 17 – 20

La 29.6. klo 9 – 17

Su 30.6. klo 9 – 17

 

Tervetuloa innostumaan paljasjalkakenkien ompelusta ja oppimaan kenkien ompelemisen taito! Kurssilla opettamassa Marika Kepsuista. 

Opettajaan voi tutustua lisää: https://kepsut.fi

 

Kurssin hinta 230€ (jäsenhinta 207€)

(Sis. ohjauksen ja tarvittaessa koneiden käytön.)

 

 JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Brinkkala, 20500 Turku