neulakinnas, kinnasneula, muinaistekniikka, muinaiskäsityö, kurssi, Turku, Turun taitokeskus, Marjo Hakamäki, Mynis, koulutus, vuonue, unelma, kässäjuttuja suurella sydämellä, visit Turku, Vanha Suurtori, Brinkkala, suomenlampaan villa, käsityökurssi, jouluaskartelu

Toiveuutuus: Neulakinnas-tekniikan alkeet / Turku

Neulakinnaskurssilla tutustut vanhimpaan tunnettuun tapaan tehdä neulospintaa. Vanhimmat eurooppalaiset löydöt ovat 4000 vuoden takaa ja Suomen vanhimmat löydöt ovat 1000-1200-luvuilta jaa. Kurssilla opit kaksi erilaista neulakinnaspistoa, opit yhdistämään silmukkaketjun suljetuksi työksi ja saat ohjeet, joiden avulla voit valmistaa neulakinnaskämmekkäät tai -pannan.

Kurssin ohjaajana toimii nuorisotyönohjaaja ja muinaistekniikan artesaaniopiskelija Marjo Hakamäki-Salo.

Kurssin ajankohta: Ti 28.3.2023 klo 17.30 – 20.45.

Kurssin hinta: 44€ (jäsenhinta 39,60€)

(Sis. opetuksen, huippulaadukkaan kotimaisen kinnasneulan sekä Vuonuen aidosta suomenlampaan ja kainuunharmaan villoista kehrätty Unelma-hahtuvalanka, 100 grammaa.)

 

JÄSENILLE. Valitsethan maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taitovarsinaissuomi.fi/liity-jaseneksi-2/

Huom.

Taataksemme laadukkaan opetuksen, olemme tarkoin miettineet oikeat ryhmäkoot kursseillemme, joten huomioithan että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Brinkkala, 20500 Turku