Tuftattu tyyny, jossa kuviona tähtimalli.

Tuftattu Tähti-tyyny, Lempäälä

Kaipaako sisustuksesi yksinkertaista, mutta näyttävää sisustustyynyä? Opi tuftaus eli Punch needle -tekniikka ja valmista kaunis, nukkapintainen tyyny, juuri sinun värimaailmaasi sopivaksi. Kurssilla valmistettavassa Tähti-tyynynpäällisessä käytetään vain vähän värejä ja osa taustakankaasta jää tuftaamatta, joten sen tekeminen sopii hyvin myös vasta-alkajille. 

Langat, pohjakangas ja työvälineet löytyvät taitokeskukselta. Tyynyn koko on 45 x 45 cm. Materiaalimaksu sisältää pohjakankaan, käytettävät langat ja muut tarvittavat materiaali. Sisätyyny ei sisälly materiaalin hintaan. 

Kurssin ajankohta on la 28.10. klo 10–16. Kurssimaksu 54 € + materiaalit 45 €. 

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai kurssipäivänä taitokeskuksella. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Materiaalimaksu maksetaan taitokeskuksella. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja saat sähköpostitse lempaala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 414 6756.

Osoite: Vanha Asema, Asematie 6, 37500 Lempäälä