Tuftaus tai ehkä paremmin Punch needle tekniikkana tunnettu työtapa soveltuu hyvin kodintekstiilien valmistamiseen. Kuvioinnin voi suunnitella itse tai valita taitokeskuksen omista malleista. Ilmoittautumisen jälkeen saat infokirjeen opettajalta, jossa vinkkejä suunnitteluun sekä valittavissa olevat valmiit mallit. Työ valmistuu kätevästi kehikon ja Punch needle -neulan avulla ja käytettävissä on runsas valikoima Pirkka –langan värisävyjä.

Kokoontuminen lauantaina 30.9. klo 10-15.

Kurssimaksu 48 € + materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan

Taitokeskus Epilä sijaitsee Länsi-Tampereella osoitteessa Pispalan valtatie 133. Epilän taitokeskukseen pääsee hyvin julkisilla liikennevälineillä ja pihassa on pysäköintitilaa.

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja saat sähköpostitse epila@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 409 3760.

Osoite: Pispalan valtatie 133, 33270 Tampere (308)