Tuftattu Pihapuut -taulu - Taito Lappi - Rovaniemi

Tuftattu taulu -kurssi

Tuftattu taulu -kurssilla voit tuftata Karoliina Erkinjuntin suunnitteleman Pihapuut -taulun tai Lapin marjat -taulun, tai suunnitella aivan oman mallisi. Tuftattavan taulun koko on 38 x 38 cm (tuftattava ala 30 x 30 cm).

Materiaalimaksu sisältää kiilakehyksen, tuftauskankaan ja langat 30 x 30 cm kokoiseen tauluun. Neulan saat lainaan kurssin ajaksi. 

Tuftaus on helppo ja hauska tekniikka, mutta on hyvä huomioida, että työskentely vie aikaa. Tuftausneulan saa lainaan ja työtä jatketaan itsenäisesti kurssikertojen välissä kotona. 

Aikataulu: Pe 26.5. klo 13-17 ja pe 9.6. klo 14-17.
Hinta: 80 € (materiaalit 50€ ja kurssimaksu 30€)

Huomioithan seuraavat ilmoittautumiseen liittyvät ehdot: Ilmoittautuminen päättyy 7 päivää ennen kurssin aloitusta, ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee ilmoittaa 7 päivää ennen kurssin aloitusta osoitteeseen toimisto(at)taitolappi.fi, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista perimme kurssimaksun täysimääräisenä. Mikäli kurssi perutaan Taito Lapin toimesta, ilmoitamme siitä sähköpostilla 4 arkipäivää ennen kurssia ja kurssimaksu palautetaan asiakkaalle.

Mikäli kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto(at)taitolappi.fi. Kurssimaksuun voi hyödyntää e-passia tai smartumia. 

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella. 

Osoite: Postikatu 1, 96100 Rovaniemi