Tuftaus on helppoa kasityotekniikka valmistaa kodin sisustustuotteita

Tuftaus eli Punch Needle käsityökurssi Kuopio

Tuftaus tai ehkä paremmin Punch Needle tekniikkana tunnettu työtapa on helppo ja nopea tapa valmistaa kodin sisustustekstiilejä.

Tuftatessa kuviot ikään kuin maalataan kankaalle erikoisneulalla, joka liukuu pisto pistolta eteenpäin jättäen pienen lenkin kankaan alle. Voit tehdä hyvinkin tarkkoja kuvioita langan ja neulan avulla. Kurssilla voit valmistaa erikokoisia tauluja, pehmeän tyynyn tai kokeilla tekniikkaa kankaalle, mistä voi ommella vaikka kauniin pussukan. Mikäli tyyny tuntuu liian suuritöiseltä, niin voit valita yhden kuvion ja tehdä siitä taulun. 

Kurssilla on laaja valikoima herkullisen värisiä villalankoja ja kaikki tarvittavat työvälineet, kurssilla perimme 6€:n työvälinekulun. Voit valita tehtäväksi jonkin valmiista malleistamme tai suunnitella oman kuvion. Kurssilla neuvomme oikean tekniikan sekä työtavat tuftaamiseen sekä töiden viimeistelyyn. Kurssilta voit ostaa neulan, kankaita sekä lankoja myös kotiin. Tämä kurssi sopii myös aloittelijalle. 

Materiaalimaksu työn mukaan, maksetaan paikan päällä.

Hintaesimerkkejä: tuftattu taulu Kissankello / Orvokki (25x25cm) tarvikepaketti 39€, Kukkaloisto taulu (40x40cm) tarvikepaketti 79€, Kallioimarre / Kotimetsä -tyynytarvikepaketti (noin 50x50cm) 79€.

Aloittelija kurssi on helppo ja sopii kaikille taitotasosta riippumatta.  

Kokoontumisajat: ti 7.5. ja 14.5. klo 17-19.30
Hinta: 19€ + työvälinekulu 6€ + materiaalit

Lisätiedot ja mahdolliset peruutukset: kuopio@taitoitasuomi.fi / 0440 162 277

Onko kurssi täynnä? Voit ilmoittautua jonoon sähköpostitse kuopio@taitoitasuomi.fi
Olemme yhteydessä sinuun, mikäli paikkoja vapautuu tai lisäkursseja järjestetään.

Osoite: Haapaniemenkatu 28, 70110 Kuopio