tuftaus taulu

Tuftaus, Pirkkala

Opi uusi, helppo ja nopea tapa valmistaa kotiisi sisustustekstiilejä. Tekniikka tunnetaan nimellä tuftaus eli Punch Needle. Kurssilla valmistetaan tuftausneulaa käyttäen pieni taulu tai tyyny.  Kaikki materiaalit ja tarvittavat työvälineet löytyvät taitokeskuksesta. Kurssi sopii myös aloittelijoille. Kuvion voit suunnitella itse tai käyttää valmista mallia.

Kurssi kokoontuu lauantaina 7.10. klo 10-15

Kurssin hinta 48 € + materiaalit

Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan. 

Taitokeskus Pirkkala sijaitsee Pirkkalan keskustassa, K-supermarket Pirkanpojan läheisyydessä osoitteessa Suupantie 2. Talon läheisyydessä on mahdollisuus pysäköidä maksuttomasti. 

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. 

Lisätietoja saat sähköpostitse pirkkala@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 433 9124. 

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitovaa. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi. 

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

Osoite: Suupantie 2, 33960 Pirkkala