tuftattu sitruuna-seinävaate

Tuftaus tutuksi, Lapinlahti

Tuftaamalla syntyy kaunista elävää pintaa. Muotoja ja värejä voi käyttää vapaasti, kuin maalaisit langalla! 

Kurssilla tutustutaan tuftauksen eli punch needle -tekniikan nikseihin ja työvälineisiin, sekä suunnitellaan ja valmistetaan persoonallinen sisustuselementti. Voit valita valmiista malleista, ikuistaa esim. oman lemmikin kuvan tauluun tai vaikka sommitella lempivärisi abstraktien kuvioiden muodossa. Tuftaaminen on rentouttava käsityötekniikka, ja sen oppii nopeasti! Kurssin hinta sisältää tuftausneulan ja -kehyksen lainan viikoksi, jotta saat työsi varmasti valmiiksi.

Neljän tunnin kurssin hinta on 48 e + käyttämäsi materiaalit (noin 10-40 euroa työstä riippuen).

Taito Ylä-Savon jäsenille 20 % alennus kurssimaksusta koodilla ”JASEN24”. Syötä koodi verkkokaupassa sille varattuun kenttään kun siirryt kassalle. 

LIITY JÄSENEKSI

Kurssimaksu maksetaan joko verkkokaupassa tai paikan päällä, ja se sisältää ohjauksen, työvälineiden käytön sekä kahvin/teen.  Kurssityöt valmistetaan taitokeskuksen materiaaleista.

Huomaathan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä. Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan tällöin asiasta meille sähköpostitse tai puhelimitse.  Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme jo maksetut kurssimaksut viikon kuluessa.

Osoite: Juhani Ahontie 6, 73100 Lapinlahti