syyskukkia ja langat

Tuftaus, Verkaranta

Tuftaus tai ehkä paremmin Punch Needle tekniikkana tunnettu työtapa soveltuu hyvin kodintekstiilien valmistamiseen. Kurssilla voit toteuttaa oman tuftauksen tauluksi, tyynyksi tai vaikka kukkaroksi tai pehmoleluksi!. Kuvioinnin voi suunnitella itse tai valita taitokeskuksen omista malleista. Ilmoittautumisen jälkeen saat infokirjeen opettajalta, jossa vinkkejä suunnitteluun sekä valittavissa olevat valmiit mallit. Työ valmistuu kätevästi kehikon ja punch needle -neulan avulla ja käytettävissä on Pirkka-langan upea 80 värin värikartta.

Taito Pirkanmaalla on mahdollista maksaa useimmilla kulttuurieduilla. Jos haluat maksaa kurssimaksun kulttuurimaksuvälineillä, valitse kurssiverkkokaupassa maksutavaksi ”maksu paikan päällä”. Kurssin materiaalimaksu maksetaan paikan päällä valitsemasi mallin ja materiaalin käytön mukaan.

Lisätietoja saat sähköpostitse verkaranta@taitopirkanmaa.fi tai puhelimitse 050 496 1121.

Huomioithan, että kurssille ilmoittautuminen on sitova. Näiden ilmoittautumisten pohjalta opettaja myös hankkii tarvittavat laitteet ja materiaalit kursseille. Myös muiden kurssilaisten kannalta on harmillista, jos kurssi joudutaan perumaan viime hetkillä liian vähäiseksi pudonneen osallistujamäärän vuoksi.

Voit perua kurssin veloituksetta viikkoa ennen kurssin alkua, muussa tapauksessa veloitamme kurssimaksun kokonaisuudessaan.

 

Osoite: Vuolteentori 2, 33100 Tampere