Tuftauskurssi - tuftausneula ja lankoja - Taito Lappi - Rovaniemi

Tuftauskurssi

Kurssilla valmistetaan tuftaamalla sisustustaulu tai sisustustyyny. Voit valita työsi aiheen: voit valmistaa Taito Lapin erikoisneuvojan Karoliina Erkinjuntin suunnitteleman 50x50cm:n kokoisen Rovaniemi-sisustustyynyn, Kotimetsä-tyynyn, Laura Laivamaan suunnitteleman Pohjoisen tähdet -tyynyn, Karoliina Erkinjuntin suunnitteleman Pihapuut- tai Lapin marjat -taulun tai oman mallisi tyynystä tai taulusta. Kurssin ohjaaja opastaa oman työn suunnittelussa. Jokainen tuftattavan tyynyn valinnut kurssilainen saa halutessaan materiaalit ja ohjeistuksen tyynyn ompeluun. Aikaisempaa kokemusta ei kurssilaiselta vaadita, mutta on hyvä huomioida, että tuftaustyö vie aikaa. Omaa työtä jatketaan kurssikertojen välillä.

Kurssipäivät la 13.4.2024 klo 11-16 ja la 27.4.2024 klo 11-15

Kurssimaksu: 100/140€, jäsenhinta 90/130€, riippuen valitsemastasi mallista ja sen vaatimista materiaaleista (tyynyn materiaalit 90€, taulun materiaalit 50€, kurssimaksu 50€).

Huom! Ilmoitathan kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä tai viimeistään 5.4.2024 sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)taitolappi.fi, minkä työn valitset tehtäväksi kurssilla, jotta voimme koota materiaalipaketit valmiiksi kurssille.

Huomioithan seuraavat ilmoittautumiseen liittyvät ehdot: Ilmoittautuminen päättyy 5.4.2024 ennen kurssin aloitusta, ilmoittautuminen on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee ilmoittaa 5 päivää ennen kurssin aloitusta osoitteeseen toimisto(at)taitolappi.fi, tämän jälkeen tapahtuvista peruutuksista perimme kurssimaksun täysimääräisenä. Mikäli kurssi perutaan Taito Lapin toimesta, ilmoitamme siitä sähköpostilla 3 arkipäivää ennen kurssia ja kurssimaksu palautetaan asiakkaalle.

Kurssimme järjestetään Opintokeskus Siviksen tuella.

Osoite: Postikatu 1, 96100 Rovaniemi