Kuvassa erilaisia lasijoulukoristeita

Tunnelmallinen lasijoulukoriste, Jyväskylä

Tule valmistamaan lasista joulukoristeita joulun iloksi. Voit valmistaa kauniin lasienkelin tai sarjan tähtiä, ikkunalle riippumaan tai kuusen oksaa somistamaan. Kurssilla opimme suunnittelemaan, leikkaamaan ja sulattamaan lasia. Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

La-su 2.-3.12.2023, klo 10-17

  • Kurssin kesto 16 h
  • Kurssimaksu 45 € + materiaalimaksu

Kurssin ohjaa lasitaiteilija Viola Karvinen.

……………………………

Ilmoittautuminen

Taito Keski-Suomi järjestää käsityökursseja yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa.

Taito Keski-Suomi ry:n käsityö- ja muotoilukoulun oppilaat ja Taitokeskus Jyväskylässä opiskelevat ammatillisen koulutuksen opiskelijat sekä Taito Keski-Suomi ry:n jäsenet saavat kurssiostoksista alennuksen syöttämällä TAITOKSALE20 koodin sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muista painaa lopuksi ”Syötä alennuskoodi” -painiketta.

Käsityökursseille ilmoittaudutaan verkkosivujemme kautta, ja ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan kurssimaksu. 
Valitse ”maksan paikan päällä”, jos käytät maksuvälineenä Smartum-kulttuuriseteleitä, SmartumPay:tä, Epassia, GIFT4U-kädentaitolahjakortteja tai Taito Keski-Suomi ry:n lahjakortteja.

Huomioithan, että kurssi-ilmoittautuminen on sitova, ja sen voi perua ainoastaan pätevästä syystä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Lisätietoja: taitokeskus@taitokeskisuomi.fi tai p. 050 4130 993.

Haluatko liittyä Taito Keski-Suomi ry:n jäseneksi? Löydät lisätietoja täältä: https://www.taito.fi/keskisuomi/tieto-meista/jasenyys/

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä

 

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 G, 40100 Jyväskylä