Vuoden käsityötekniikka 2024, Korin punonta on täällä ja meidän käsityövuotemme starttaa tyylikkäillä  farkkukoreilla!

Tekstiilikierrätyksestä ja tekstiilien pidemmästä käyttöiästä on puhuttu vuosia. Kansalaisia on pyydetty kiinnittämään huomiota materiaalivalintoihin, tekstiilien valmistusprosesseihin ja työntekijöiden työoloihin. Farkkujen kangas on perinteisesti puuvillaa, jonka kasvatus vaatii hyväkuntoista peltoa, runsaasti vettä ja paljon ihmistyövoimaa. Tämä farkkukori-kurssi on yksi yritys jatkaa hylättyjen farkkujen elämää.

Kurssin aikana opit leikkaamaan koria varten yhdet farkkusi (otathan siis omat vanhat farkkusi mukaan, risatkin käy) ja farkkujen koko määrittelee korin koon. Kori ei valmistu kokonaan illan aikana, mutta saat hyvät ohjeet joilla valmistaa kori loppuun itsenäisesti.

Ohjeen on Taitojärjestölle suunnitellut Hannele Ruponen Taito Varsinais-Suomesta ja ohje kuuluu vuoden 2024 Tekemisen iloa -mallistoon.

 

Kurssipäivä:

Ti 23.1. 2024 klo 17.00 – 20.00

 Kurssihinta 38€ (jäsenhinta 34,20€)

(sis. opetuksen, ompelumateriaalit ja ryijyneulan.)

Kurssin ohjaajana toimii Tuija Vuorinen.

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Hulvelankatu 35, Friisilän verstaat, 21200 Raisio