Vanuttuneille villapaidoille ja joutaville villatilkuille uusi elämä! Hauska kengänkorko-tekniikka antaa jatkoaikaa tilkulle kuin tilkulle vaikkapa mattona, seinätekstiilinä tai tyynynä. 

Tekniikka on rantautunut Suomeen Pohjanmaan kautta ja sen kulta-aika oli 1930-luvulla. Kirjotuista, kengänkoron mallisista tilkuista tehtiin tavallisesti vähän fiksumpia pikkumattoja, joihin materiaalit saatiin loppuunkuluneista villavaatteista ja kodintekstiileistä. Tänään villatilkkujen uusi elämä voi olla vaikkapa kirjottuna vieraskirjana eteisen seinällä tai upeana sisustustynynä. Tule oppimaan vanha tekniikka, kuulemaan sen historiasta ja kierrätä käytetystä uutta.

Kurssin ohjaajana toimii Nina Stenlund.

Kurssipäivä:

Ke 25.9. klo 17.00 – 20.00

Kurssihinta 38€ (jäsenhinta 34,20€)

(Sisältää opetuksen, villatilkkuja ja kirjontalankoja 40 x 40 senttisen tyynyn valmistamiseksi.)

Pst. Voit tuoda mukanasi myös omia, itsellesi tärkeitä villatilkkuja!

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Huom.

Tällä kurssilla voit käyttää maksutapana Smartumin kulttuurietua. Mikäli haluat käyttää etua, valitse maksutavaksi Maksu paikan päällä.

Huomioithan, että voit käyttää vain joko jäsenyys- tai kulttuurietua.

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Hulvelankatu 35, Friisilän verstaat, 21200 Raisio