Kookoskuppi on ekologinen astia. Kookoskuppeja opit valmistamaan Turun taitokeskuksessa heinäkuussa 2024.

Uutuus: Kuppeja kookoksesta

Kookoskuppi on uniikki ja ekologinen astia, josta voit nauttia niin kylmät kuin kuumat juomat. Tällä kurssilla opit, miten kuppeja valmistetaan!

Kookoskupit valmistetaan 100 prosenttisesta luonnonmateriaalista, eli kookospähkinän kuorista, jotka päätyvät usein jätteeksi. Kuppi on kuitenkin oikein pätevä ja kaunis astia käytettäväksi ihan tavallisessa arjessa.

Kurssilla opit valmistamaan ja käsittelemään kupit elintarvikekäyttöön sopiviksi. Lopputuloksena vähän kuin perinteinen kuksa, mutta eksoottisella twistillä!

Ohjaajana kurssilla toimii käsityön ja kuvataiteen aineenopettaja ja teollinen muotoilija Sami Vanne, innokas nikkaroitsija ja käsityöläinen! Ja pst, Sami ohjaa myös englanniksi!

 

Kurssipäivä:

La 20.7. klo 11 – 14.30.

Kurssin hinta 52€ (Jäsenhinta 46,80€)

(Sis. opetuksen, kookospähkinän yhteen kuppiin, käytettävät työkalut ja aineet.)

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Brinkkala, 20500 Turku