Pikselikirjonta on uusi, mutta vanha, helppo, näyttävä ja hauska kirjontatekniikka, joka vie mennessään sekä tekijän että eriväriset langat.

Jossain yhteyksissä tekniikkaa on kutsuttu vohvelikirjonnaksi, mutta sitä se ei ole. Me näemme ruudut pikseleinä ja siksi päätimme antaa sille nimen pikselikirjonta.

Kurssilla opit sommittelemaan pikseleitä ja pääset jyvälle itse tekniikasta.

Valmis kirjottu työ sopii erityisen hyvin koristetyynyksi tai seinätekstiiliksi.

Kurssipäivä:

To 7.3. klo 17.00 – 19.15

Opettajana toimii Tuija Vuorinen.

Kurssihinta 44 € (jäsenhinta 39,60€)

(sisältää opetuksen ja välineet sekä 45 x 45 kokoisen pohjakankaan, ryijyneulan sekä 100 grammaa laadukkaita ja värikkäitä kirjontalankoja. Lisäksi saat ohjeet tyynyn ompeluun.)

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

 

 

 

Osoite: Hulvelankatu 35, Friisilän verstaat, 21200 Raisio