RiPuLi on rakas käsityön lapsi, risoista punottu liikuttava kori, johon saat upotettua tekemisen ilon ja kaikki jämäkuteesi.

Tämä on kierrättäjän unelmatekniikka, sillä RiPuLiin uppoaa kaikki jämät ja pätkät kaapin perältä, kuten risat ja kulahtaneet vaatteet. Kankaankutojana voit käyttää RiPuLiin kaikki pienimmätkin matonkuteiden jämäkerät. 

Lisäksi tarvitset punontaan lankoja: puuvillalankaa, puuvillapellavalankaa, pellavalankaa, virkkuulankaa…

Tekniikka on helppo ja koukuttava sekä sääntövapaa, koska ”sääntöjä” ei juurikaan ole. Korin muodon voi muotoilla työtä tehdessä tai joskus työ valitsee ihan itse muotonsa!

Valitse siis värikkäitä, kirjavia, yksivärisiä tai sävy sävyyn valittuja kankaita tai trikoita ja eri värisiä lankoja ompeluun. 

Lisäksi tarvitset hyvät kangassakset ja terävän sekä tylpän ison parsinneulan. 

Käytettävän ompelulangan tulee olla niin vahvaa, että se kestää hyvin kiristyksen.  Päättelyt ja jatkot syntyvät kuin itsestään työtä tehdessä, eikä erillisiä päättelyitä tarvita. Tekniikka sopii niin suurpiirteiselle kuin tosi tarkalle kässäilijälle.

Tämä on taatusti hauskin kässätapaus pitkään aikaan!

Kurssin opettajana on kokenut verkkokouluttaja Elina Helminen, joka innostuu käsitöistä kuin RiPuLoinnista: sitä vaan tekee ja tekee eikä mitään mahda.

Elinan verkkokursseista sanottua:

”Kurssi oli selkeä ja kiinnostava sekä antoi hyvät lähtökohdat jatkaa käsityötekniikan opettelemista itsenäisesti.
Erityistä plussaa, että tämä oli saatavilla verkkokurssina, jolle saattoi osallistua kotoa! Omalla alueellani en muuten löytäisi vastaavaa kurssia.”

”Ihana, kun kurssilla oli samanhenkisiä ihmisiä eri puolelta maata.”

”Olen tosi tyytyväinen etäopetukseen ja Elina on erittäin hyvä opettaja: innostava ja kannustava.”

Kurssin ajankohta:

Ke 16.10. klo 17 – 20

 

Kurssin hinta 30€ (jäsenhinta 27€) / VAIN VERKKOMAKSU

(sis. opetuksen ja kurssin jälkeen postitse kotiin lähetettävät 2 kpl RiPuLi-ompelumerkkiä.)

Zoom-linkki koulutukseen toimitetaan kurssipäivänä klo 16 mennessä.
Osallistu kurssille tietokoneella tai tabletilla, sillä kurssin aikana keskustellaan ja käytetään myös tietokoneen kameraa. 

Varaa itsellesi kurssin ajaksi värikkäitä, kirjavia, yksivärisiä tai sävy sävyyn valittuja kankaita tai trikoita ja eri värisiä lankoja ompeluun. Lisäksi tarvitset hyvät kangassakset ja terävän sekä tylpän ison parsinneulan. Käytettävän ompelulangan tulee olla niin vahvaa, että se kestää hyvin kiristyksen.  

 

JÄSENILLE: Alekoodi verkkokaupassa JASEN24

Koodi syötetään sille varattuun kenttään henkilötietojen täyttämisen jälkeen. Muistathan painaa ”Syötä alennuskoodi” -painiketta, jotta alennus astuu voimaan.

 

Haluaisitko liittyä jäseneksemme? Kurkkaa linkin takaa lisää:

https://www.taito.fi/varsinaissuomi/liity-jaseneksi/

 

Hei kaveri, huomioithan tämän:

Kurssipaikan varaaminen on ostopäätös, eikä paikkaa voi peruuttaa. Mikäli olet valinnut maksutavaksi ”maksu paikan päällä”, laskutamme kurssimaksun kokonaisuudessaan 5 euron laskutuslisällä mikäli paikkaa ei käytetä.

Jos et pääse paikan päälle, voit luovuttaa tai myydä oman paikkasi eteenpäin. Ilmoitathan siitä kuitenkin meille niin tiedämme, kuka tilallesi tulee.

Mikäli kurssi peruuntuu meidän toimestamme, palautamme kurssimaksut viimeistään viikon kuluttua siitä kun kurssi on ilmoitettu perutuksi.

Osoite: Vanha Suurtori 3, Verkkokurssi, 20500 Turku